Uthyrning 2:a, Sliema, Sliema, Malta, Sliema

Uthyrning - Cod. 33574

  • Typ: 2:a
  • Område: 75 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 75

Denna lägenhet ligger i centrum av staden; med en mängd bekvämligheter bara ett stenkast bort. Bara 5 minuter från lägenheten hittar du Sliema-promenaden, full av alla typer av affärer, restauranger, barer och kaféer; medan du från Sliema hamn kan gå ombord på en färja eller båt och gå på en mängd turer runt de maltesiska öarna. Du kan också få färja till Valletta, Maltas huvudstad, för mindre än 2 euro och som tar dig dit på mindre än 10 minuter. Också i närheten av lägenheten hittar du busshållplatser till Valletta och St Julians, med bussar som körs var 10: e minut och busspriser som kostar mindre än 2 euro.

Den har ett modernt, utrustat kök, komplett med vitvaror och köksredskap och en matplats som rymmer gott om 6 personer. Vardagsrummet är också fullt luftkonditionerat och har också parkettgolv. Det har också två soffor som rymmer upp till sex personer och en bra storlek tv. Precis utanför vardagsrummet finns en privat terrass, med ett matbord och stolar för uteservering.

 Lägenheten har två sovrum: ett rymligt sovrum med dubbelsäng och ett andra sovrum med två enkelsängar. Båda sovrummen är helt luftkonditionerade och har parkettgolv. Lägenheten består också av en familj badrum, som är utrustad med dusch.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB